Estiu Barcelona

La campanya de vacances d’estiu és un programa que cada any ofereix una oferta àmplia i variada d’activitats educatives i engrescadores per gaudir del període de vacances als infants i adolescents de Barcelona de 3 i 17 anys.
Per mitjà d’un procés d’homologació, s’assegura una àmplia oferta d’activitats obertes a tots els infants, i amb una relació adequada entre qualitat i preu.

Aquí trobareu la nostra proposta per l’estiu 2017
Carta de presentació de l’Ajuntament de Barcelona de la campanya T’Estiu Molt 2017

Com cada any en aquestes dates, moltes famílies de Barcelona comencen a informar-se sobre les activitats a les quals es podran inscriure els infants, adolescents i joves d'1 a 17 anys durant les vacances d'estiu.
A través d’aquest web volem donar a conèixer a les famílies l’àmplia oferta d’activitats programades. Hi ha més de 870 activitats diferents i més de 255.000 places per donar resposta a la demanda social. Totes compten amb la col·laboració de diferents entitats de lleure, socials i esportives, que treballen per a que l’organització, gestió, accessibilitat i continguts siguin un èxit.
Gràcies a la informació que trobareu en aquesta pàgina podreu triar l’opció que millor s'ajusti als vostres interessos i necessitats. Les entitats atendran les peticions en el lloc i telèfon indicats en aquest web.
Per assegurar la igualtat d’oportunitats de participació de les persones interessades en l’oferta, independentment de la capacitat econòmica de la seva família, l’Ajuntament de Barcelona posa en marxa, una vegada més, un ampli sistema d'ajuts econòmics. Informeu-vos-en a l'apartat d’ajuts econòmics.
Desitjo que els infants, adolescents i joves barcelonins gaudiu d’aquesta magnífica oportunitat per aprendre, divertir-vos i fer nous amics i amigues.
Molt bon estiu a tothom!

Carmen Andrés Añón
Regidora d’Infància, Joventut i Gent Gran
Àrea de Drets Socials