Camí Amic - Parc de Joan Miró

El Camí Amic és un projecte comunitari d'educació en valors cívics i ambientals a l'Esquerra de l'Eixample i Sant Antoni. A més de nosaltres, l’Associació Esportiva l’Eixample, el formen: Escola Auró, Escola Diputació, Escola Joan Miró, Escola Els Llorers, AMPA Auró, AMPA Diputació, AMPA Els Llorers, AMPA Escola Ferran Sunyer, AMPA Escola Mallorca, Institut Ernest Lluch, Institut Poeta Maragall, Institut Viladomat, AVV Esquerra de l'Eixample, AV Barri de Sant Antoni, AV Parc de l'Escorxador, Centre Esportiu Joan Miró, Sant Antoni Comerç, Biblioteca Joan Miró, Centre Cívic Casa Golferichs i Centre Cívic Urgell, Jardins d'Emma.
Amb el suport del Districte de l'Eixample i la col·laboració del programa de Camins Escolars de l'IMEB.
La primavera arrenca amb força i un any més Camí Amic dona el tret de sortida a una extensa i variada programació al Parc Joan Miró. Seran tres mesos d’activitats gratuïtes i a l’aire lliure per gaudir en família. Espectacles, aperitius musicals, tallers familiars i cinema a la fresca són algunes de les propostes.
El misteri i trucs de màgia de Mr. Magic, la música de Càlido Home i el ja esperat traginer de jocs, que organitza cada diumenge l’A.E. l’Eixample, seran els encarregats d’inaugurar la programació els propers 6 i 7 de maig.
Us esperem!!


Programació - Primavera / Estiu 2017