Gent l'e

Esport i persones

Felipe Nunes, Skate sense límits

Felipe Nunes és un jove brasiler de 18 anys nascut a Curitiba que quan tot just tenia 6 anys va patir un greu accident de tren que li va provocar l'amputació de les dues cames.

Com que és un nen de tan curta edat, la cadira de rodes en la qual es movia l'avorria, i per això va decidir provar desplaçant-se sobre un monopatí. I no només li resultava més dirvertit, sinó que també podia anar més de pressa.

Així va néixer una gran passió que ara l'ha convertit en un veritable exemple de lluita i superació, però que fins i tot l'ha portat més enllà fins a competir amb altres skaters en l'àmbit mundial.

Amb una màxima sempre en el seu cap, la de "demostrar que ningú té límits", Nunes ha practicat durant aquests 12 anys el seu estil sobre la taula, i ara li està arribant el reconeixement dins del seu propi món.

El Tampa Am és el millor torneig del món per a skaters amateur, i tenia el somni de disputar-lo. Com no té prou recursos, va obrir una petició d'ajuda en forma de crowfunding, i la història va arribar a oïdes de Tony Hawk, el per a molts millor skater de la història. Impactat per la qual cosa aconsegueix fer sobre la taula, Hawk es va decidir a pagar-li les despeses del viatge perquè pogués participar. El que reconeix que no esperava és que "arrasaria des de la seva arribada". Felipe Nunes va quedar el 21 de 100 skaters. Entre 100 skaters al Tampa Am, només n'hi havia un amb discapacitat. Era Felipe Nunes. I en la seva primera posada en escena, va deixar a tots atònits. Al final, va acabar en el 21è lloc de la competició, i amb una menció especial. L'organització de l'esdeveniment li va atorgar el premi especial a l'esforç, que va acompanyat d'un premi de 1.000 dòlars, que Felip Nunes ja ha avançat que reinvertirà en poder viatjar a altres competicions.