L’Associació Esportiva l’Eixample, registrada a la Direcció General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, amb el nº 3776, neix el 1982 amb la finalitat de desenvolupar activitats esportives per a tothom, en dos camps prioritaris: formatiu i recreatiu.

L’associació Esportiva l’Eixample és una entitat amb caràcter social reconegut (art. 20,3 Llei de l'IVA), exp. Nº 4694 de 28 de febrer de 1995 i en tramitació la declaració d’Utilitat Pública.

Entenem l’activitat esportiva com un dret social independentment de quin sigui el nivell de rendiment esportiu, edat, genera o capacitat funcional de les persones.

Hem arribat avui dia a ser una entitat que organitza activitats esportives que arriben a més de 3.000 persones, que desenvolupem els nostres programes a escoles i instituts i que col·laborem amb administracions públiques i entitats de l’àmbit de l’esport i el lleure; tot això de la mà d’un equip humà de més de 150 persones compromeses amb el projecte, que treballa amb rigor organitzatiu i professionalitat, sense perdre la il·lusió en els objectius fundacionals i sense oblidar que som una entitat sense ànim de lucre, la qual cosa ens fa reinvertir esforços i resultats en els programes propis.


Estem en disposició de presentar i desenvolupar propostes d’actuació en dos camps prioritaris:


- Gestió de programes esportius i de dinamització.
- Gestió d’equipaments i instal·lacions esportives.

D’altra banda, com a organització compromesa en fomentar i promoure l’activitat física, l’esport i el lleure, l’A. E. l’Eixample està present i col·labora en àmbits de participació com:


- Entitat homologada per l’IBE (Institut Barcelona Esports)
- Entitat col·laboradora de l’IBE
- Afiliada a UBAE (Unió Barcelonina d’Associacions Esportives)
- Afiliada al CEEB (Consell de l’Esport Escolar de Barcelona)
- Membre del PECB (Projecte Educatiu de la Ciutat de Barcelona)
- Membre del CCE (Consell de Coordinació Esportiva)
- Participant del Pla Estratègic de l’Esport de la ciutat de Barcelona
- Membre del CEMD Eixample (Consell Escolar Municipal del Districte de l’Eixample)
- Membre de l’Associació Camí Amic
- Signat de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva


Aquest web utilitza galetes pròpies i tecnològiques per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i les vostres preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostra política de privacitat.

Accepta
Més informació...