Gent l'e

Esport i persones

Felipe Nunes, Skate sense límitsFelipe Nunes és un jove brasiler de 18 anys nascut a Curitiba que quan tot just tenia 6 anys va patir un greu accident de tren que li va provocar l'amputació de les dues cames.
Com que és un nen de tan curta edat, la cadira de rodes en la qual es movia l'avorria, i per això va decidir provar desplaçant-se sobre un monopatí...

Llegeix més...

Diane Sousa, i el "Quadra Bolação"És una noia brasilera crescuda al barri "São Bento a Maranhão", uns dels estats més pobres del Brasil.
Als 13 anys es va unir a les activitats de ciutadania de l'ONG "Brasileña Instituto Formação", allà la seva vida va començar a canviar...

Llegeix més...

Equip Juguem! un projecte participatiuUs presentem l'equip del Projecte Juguem! una activitat extraescolar de l'escola els Llorers que promou la participació d'infants amb pluridiscapacitat conjuntament amb nois i noies sense discapacitat realitzant una activitat esportiva.

Llegeix més...

Aquest web utilitza galetes pròpies i tecnològiques per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i les vostres preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostra política de privacitat.

Accepta
Més informació...